<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
Pesquisar em Vídeos, membros, eventos, arquivos de áudio, fotos e Blogs Procurar
Seppo Sallinen
e.motion

Seppo|Finland

https://www.youtube.com/user/SeppoSallinen


Minha Oração

Herra Jeesus. Sinä tulit hakemaan äidin taivaan kotiin, nyt hänen on hyvä olla. Kiitos taivaallinen isä, että annoit mahdollisuuden olla hänen vierellä viimeiset hetket, |mais

Participar da Oração

Anúncios da comunidade

Meu blog

«voltar

Kaste

Dec 16, 2018

864 Exibições
     (0 Avaliação)

Mitä Raamattu sanoo kasteesta:

Apt. 2:38 ..tehkäät parannus, ja antakaan jokainen itsensä kastaa Jesuksen Kristuksen nimeen, syntein anteeksi antamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.

2:41 Jotka siis mielellänsä hänen sanansa ottivat vastaan, ne kastettiin; ja sinä päivänä lisääntyi lähes kolmetuhatta sielua.

Gal. 3:27 Sillä niin monta kuin te Kristukseen kastetut olette, niin te olette Kristuksen päällenne pukeneet.

Tästä nähdään, että Kristus puetaan kokonaan päälle.

Room. 6:3 Ettekö te tiedä, että me kaikki, jotka olemme Jesuksessa Kristuksessa kastetut, me olemme hänen kuolemaansa kastetut?
4. Niin me olemme siis hänen kanssansa haudatut kasteen kautta kuolemaan..
8. Mutta jos me olemme Kristuksen kanssa kuolleet, niin me uskomme, että me saamme myös elää hänen kanssansa,
Sitten on kirjoitettu: Joka uskoo ja kastetaan se pelastuu... Menkää kaikkeen maailmaan saarnatkaa evankeliumi kaikille luoduille..
Joh 3:5 Jesus vastasi: totisesti, totisesti sanon minä sinulle: ellei joku synny vedestä ja Hengestä ei hän taida Jumalan valtakuntaan sisälle tulla.