<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
Pesquisar em Vídeos, membros, eventos, arquivos de áudio, fotos e Blogs Procurar

CROSS TV ROMANIA|Romania

Joyce Meyer și plurilingvismul cross.tv - http://www.cross.tv/blog/33183


Minha Oração

”Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă că astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajba am să fac şi astfel, ţinând la mine, să Te |mais

Participar da Oração

Anúncios da comunidade

Conturile de artist si trupa:

Ca si trupa sau artist poti profita de contul unic cross.tv pentru artisti, care iti permite sa construiesti reteaua ta proprie pentru baza ta de fani, contacte si prieteni. O poti folosi pentru a-ti promova muzica si proiectele la nivel global in multiple limbi si sa comunici cu alti jucatori din industrie. Unele dintre caracteristicile pe care conul tau cross.tv le ofera sunt: 

> Pagina de artist cu multiple pagini, meniu personal si optiunea de a adauga pagini in multiple limbi. Poti specifica limba paginii atunci cand o creezi. Vizitatorii tai vor vedea automat pagina in limba lor, daca tu o faci valabila in limba lor particulara. 

> Sharing si arhivare video. Spatiu nelimitat pe server, , toate tipurile comune de fisiere video acceptate. 

> Control asupra "Canalului de artist" , dandu-ti drept de cenzura asupra incarcarii de videouri muzicale si fisiere audio care iti apartin, de alti utilizatori. Aplica doar pentru control "Canalul tau de Artist".

> Sharing si arhivare audio cu spatiu nelimitat pe server.

> Control asupra datelor tale media daca pot fi descarcate sau limitate la "doar streaming".

> Sharing foto

> Event management tool pentru a anunta concerte, turnee, festivale sau alte aparitii. 

> Forumuri de discutii private

> Forumuri pentru fani

> Chat audio/video

> Blogging

> Incorporare video

> Newsletter/Mesaje de grup

> Facilitatea Retea de rugaciune

> Construirea unei retele locale si globale de fani

> Notificarea automata a contactelor tale si a retelei de fani despre ultimele tale incarcari si bloguri

> Postare gratuita in calendarul global

1. Creaza un cont de artist prin submiterea unei adrese de email la care ai acces in spatiul "Introdu Email" pe pagina de start in coltul din dreapta sus.

2. Du-te la casuta ta postala si fa click pe linkul de activare. Verifica dosarul spam daca nu gasesti emailul de activare la Inbox in 15 minute.

3. Logeaza-te in noul tau cont de artist si foloseste functiunea "invita prieteni" pentru a trimite invitatii membrilor trupei , managerilor, etichetelor, prietenilor si fanilor care vrei sa se alature noii tale retele online de familie.

4. Daca esti o trupa, trimite o invitatie unei alte adrese de email care iti apartine pentru a te conecta cu contul tau de artist. Asa vei avea contul tau personal conectat ca si membru al trupei la contul tau de artist. Retine ca ai nevoie de o alta adresa de email pentru fiecare cont cross.tv pe care il creezi, deoarece adresa de email este un username alternativ cu care te poti loga daca iti uiti username-ul. 

5. Cand inviti membrii ai trupei, legaturi profesionale sau prieteni sa se alature retelei tale de artist pe cross.tv, introdu doar adresa de email verificand de doua ori daca ai scris-o corect si selecteaza TIPUL DE RELATIE CORECT.  Poti invita membrii ai trupei ca "Membrii", personal ca "Personal", prieteni ca "Prieteni", etc. Aceasta ii permite sit-ului tau de artist sa reflecteze "cine este cine" fanilor tai si iti permite sa impartasesti accesul la anumite fisiere media , blog-uri sau forum privat doar cu membrii trupei, personalul sau cu managementul. 

6. Verifica cu toti cei pe care i-ai invitat pentru a te asigura ca au inteles pentru ce este, de ce si cum sa accepte invitatia.

7. Creaza si proiecteaza pagini noi cu text si fotografii si orice informatie vrei sa imartasesti despre muzica, evenimentele si proiectele tale.

8. Incarca videouri si fotografii si impartaseste-le cu cu fanii si prietenii tai sau cu membrii trupei, personalul sau doar managementul.

9. Fa o cautare in randul "Canalului de Artisti" in "Videouri/Artisti & Trupe". Acolo poate exista deja un Canal de artist cu numele tau sau numele trupei. Deschide canalul tau si fa click pe "Solicita Canal de artist" pentru a trimite o cerere la cross.tv sa iei controlul asupra canalului tau de artist. Cross.tv te va contacta pentru a verifica legitimitatea reclamatiei tale cu tine sau cu managerul tau. Asta este pentru a garanta ca nimeni altcineva poate ocupa canalul tau, in afara de tine. Odata verificat, cross.tv va conecta canalul tau de artist cu contul tau, permitandu-ti sa adaugi fisiere media si sa stergi incarcari ale altor utilizatori care au fost scapate in canalul tau de artist. In acest fel ai control asupra lucrurilor ce se publica despre tine pe cross.tv si iti da oportunitatea sa inlocuiesti incarcarile de proasta calitate ale userilor cu materialul tau de inalta calitate, pentru a te asigura ca esti in "lumina potrivita" tot timpul.

10. Asigura-te sa conectezi la situl tau web de la cross.tv, si  cross.tv de la situl tau. Pentru a adauga un buton ".tv" cool, purpuriu cu un link la contul tau de artist cross.tv langa celelalte butoane de conectare la alte retele sociale, du-te la "Pagina de bannere" sau fa click aici. Vei gasi butoane incorporate .tv de toate marimile. 

CROSS TV ROMANIA juntou-se à oração [[título]] de [name]]


CROSS TV ROMANIA juntou-se à oração [[título]] de [name]]


CROSS TV ROMANIA juntou-se à oração [[título]] de [name]]


CROSS TV ROMANIA juntou-se à oração [[título]] de [name]]


CROSS TV ROMANIA juntou-se à oração [[título]] de [name]]


CROSS TV ROMANIA juntou-se à oração [[título]] de [name]]


CROSS TV ROMANIA juntou-se à oração [[título]] de [name]]


CROSS TV ROMANIA juntou-se à oração [[título]] de [name]]


CROSS TV ROMANIA juntou-se à oração [[título]] de [name]]


CROSS TV ROMANIA juntou-se à oração [[título]] de [name]]


Página de 20

Meu Blog


O NOUĂ CONDUCERE PENTRU  CROSS.TV

O NOUĂ CONDUCERE PENTRU CROSS.TV

  SALUT dragi prieteni din CROSS.TV și de pretutindeni! După multă cumpănire și rugăciuni, | mais

Visitantes da minha página


cristinaposa cristinaposa
529 dias atrás
vitas9092 vitas9092
568 dias atrás
Edemus Edemus
576 dias atrás
stephen stephen
604 dias atrás
alwinaugustin alwinaugustin
612 dias atrás
Madiporter Madiporter
634 dias atrás
netuddki netuddki
639 dias atrás
a1kitten57 a1kitten57
658 dias atrás
Não logar minhas visitas (Mudar)

Página de 9