<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
Pesquisar em Vídeos, membros, eventos, arquivos de áudio, fotos e Blogs Procurar

CROSS TV ROMANIA|Romania

Joyce Meyer și plurilingvismul cross.tv - http://www.cross.tv/blog/33183


Minha Oração

”Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă că astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajba am să fac şi astfel, ţinând la mine, să Te |mais

Participar da Oração

Anúncios da comunidade

Meu blog

«voltar

O NOUĂ CONDUCERE PENTRU CROSS.TV

Nov 25, 2014

2,439 Exibições
     (0 Avaliação)

 

SALUT dragi prieteni din CROSS.TV și de pretutindeni!

După multă cumpănire și rugăciuni, am hotărât achiziționarea celei mai mari părți din cross.tv de o altă societate. Vom oferi acestei noi conduceri întregul sistem managerial . Este o imensă oportunitate pentru deținătorii de afaceri creștini, firmele cu acțiuni independente, ca și organizațiile non –profit, care ar vrea să se diversifice și să adauge portofoliului lor capacitatea online a deciziilor.

 

Cine are abilitatea de a duce CROSS.TV la un alt nivel și să câștige prin aceasta este binevenit!.

Oportunitățile de trafic ale CROSS.TV sunt astfel multiplicate și fortifică o companie non-profit, care înțelege modelul economic, valoarea de piață, intervențiile online ale partenerilor,  veniturile din publicitate, valoarea difuzării live, vânzările produselor rezultate din aceaste difuzări, dreptul la deținerea de acțiuni, la vânzări repetate – acestea se numără între marile beneficii și oportunități.

 

Nu intenționăm limitarea acestei platforme. Dimpotrivă – este vorba despre un alt nivel al evoluției sale. De șase ani, CROSS.TV a fost o platformă de marcă pentru o rețea de exprimare în 20 de limbi pentru creștinii din peste 200 de țări.

Peste 20,000 de grupări creștine au profiluri proprii și pagini cu înregistrări personale sau preluate de pe alte canale. CROSS.TV a devenit o sursă de informare media, o locație pentru schimburi confesionale online, depășind mediile naționale.

Multitudinea funcționalităților   și trăsăturile unei rețele inteligente sunt mai mult decât o simplă aplicație socială de software.

Vrem să rămână o platformă de marcă în anii următori și să cunoască un nivel considerabil, prin noua ei orientare!

 

Am vrea să credem că va fi cea mai bună conducere, care sa va bucura  de CROSS.TV, de feluritele ei  procedee în mod constructiv.

Apelăm creștinește  la înțelegerea voastră, comunitatea, să-i prețuiți pe investitori, care ar putea să aibă beneficiile acestei platforme și să se afirme ca un nou leader de piață.

Vă rugăm să ne dați un mesaj cu detalii de contact în caz că apreciați noua conducere.

Să acționăm împreună! Ne bizuim pe voi, comunitatea noastră, să ne sprijiniți pentru găsirea unei noi formule de asociere.

 

CONDUCEREA CROSS.TV